KAPITAALI 3/2022 - VIIHDE

Taloushoroskooppi

Vuosi lähenee loppuaan ja on perinteisen Kapitaalin taloushoroskoopin aika. Vuosi on ollut tapahtumia ja käänteitä täynnä. Katsotaan miltä joulukuun horoskooppi näyttää KTTO:n opiskelijoille:

Jousimies (22.11.-20.12.)
Joulukuu on sinulle aikaa, jolloin kalenterisi täyttyy. Muista, ettet pysty kaikkeen. Poimi kirsikat kakun päältä. Olet kokenut hurjasti eri asioita kuluneen vuoden aikana. Tämä on sinun kuukautesi. Nyt on aika nauttia.

Kauris (21.12.-19.1.)
Nykyinen periodi on erittäin mielenkiintoinen. Tutustut uusiin ihmisiin ja aloittamasi uudet projektit tuovat sinulle iloa. Älä unohda kuitenkaan vanhoja ihmissuhteitasi vaan muista vaalia niitä. Muista pitää hyvää keskustelua yllä, sillä keskustelu kannattaa aina.

Vesimies (20.1.-18.2.)
Onnittelut! Olet vuoden aikana tehnyt kovasti töitä ja se palkitaan. Saatat yllättyä, sillä saat apua kaipaamiisi haasteisiin. Älä kieltäydy avusta, sillä se saattaa olla kallisarvoista. Kun pääset vaihtamaan vapaalle, muista hengähtää.

Kalat (19.2.-19.3.)
Olet avoin, niin kuin melkein aina. Muista, että sinulla on kuitenkin täysi oikeus valita mitä teet ja kenen kanssa. Ole tarkkana, ettet erehdy. Vuoden viimeinen kuukausi on sinulle kuitenkin suotuisa ja voit siirtyä uuteen vuoteen tyytyväisenä.

Oinas (20.3.-19.4.)
Nyt tarvitaan päättäväisyyttä. Mietteesi tuntuvat yllättävän selkeiltä ja vuoden viimeinen kuukausi sujuu sinulta mallikkaasti. Vaikka vuosi on voinut tuntua selviytymiseltä, nyt kannattaa nauttia. Olet kenties elänyt säästeliäästä alkuvuoden, joten nyt rahasta ei ole huolta.

Härkä (20.4.-20.5.)
Ole tarkkana. Viimeinen kuukausi voi olla yllätyksellinen, mutta kohtaa se mitä tulee vastaan. Elämä ei loppupeleissä ole niin monimutkaista kuin se saattaa vaikuttaa. Vuosi vaihtuu pian ja on aika aloittaa puhtaalta pöydältä, myös talouden suhteen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)
Pysähdy ja mieti itseäsi. Joulukuu antaa sinulle vapautta ja mahdollistaa itsesi toteuttamisen. Vihdoin sinulla ei ole kiire mihinkään vaan voit miettiä kulunutta vuotta ja suunnata katseesi tulevaan. Nyt ei tarvitse huolehtia.

Rapu (21.6.-22.7.)
Luota ystäviisi, tarvitset heitä. Vuotesi on saattanut olla melkoista vuoristorataa, ainakin näin jälkikäteen ajateltuna. Elämä ei ole tasaista, anna elämän viedä. Kun vuoden loppu alkaa häämöttää, tunnet helpotuksen.

Leijona (23.7.-22.8.)
Nyt ei kannata tehdä suunnitelmia pitkälle tulevaisuuteen. Jos käytät energiaa asioihin, joihin et voi vaikuttaa, saatat uupua. Nauti joulukuusta, nyt on syytä juhlaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)
Luota itseesi. Tiedät kyllä mitä olet tekemässä, vaikka se saattaakin vaikuttaa tässä hetkessä epävarmalta. Elämme yleisesti epävarmoja aikoja, vaikka vuoden viimeinen kuukausi onkin toivoa täynnä. Uusi vuosi häämöttää jo!

Vaaka (23.9.-22.10.)
Keskity asioihin, jotka tuottavat sinulle iloa. Näihin asioihin keskittyminen tuo sinulle menestystä. Tiedät kuitenkin, että elämä ei ole aina täynnä positiivisia asioita, vaan matkan varrelle voi osua myös hankalia asioita. Myötätuntoisuutesi sekä realistisuutesi auttaa sinua jaksamaan. Kaiken kaikkiaan, tämä oli hyvä vuosi sinulle.

Skorpioni (23.10.-21.11.)
Aikaa kuluu ja tilanteet muuttuvat. Vuosi on ollut myös sinulle muutosten aikaa. Koita keskittyä siihen, mitkä muutokset ovat tuoneet mukanaan hyviä asioita. Vuotesi sana taitaa olla ”uusiutuminen”. Tiedät, että jokainen uusi asia on uusi mahdollisuus.
Nyt on aika mennä eteenpäin.

Jatka keskustelua: