KTTO

Stay tuned, KTTO!

Puheenjohtajan tervehdys
Teksti: Jessica Jokivuori, KTTO:n puheenjohtaja


Viime vuoden marraskuussa KTTO:n jäsenistö kokoontui ja valitsi hallituksen vuodelle 2020. Hallituksen tehtävä on luoda hyötyä jäsenistölle, ja tätä tehtävää pyrimme toteuttamaan edellisvuosien tapaan edunvalvonnalla, tapahtumilla sekä yritys- ja työelämäyhteistyöllä. Opiskelen itse ensimmäistä vuotta, joten toivon tuovani jotain uutta KTTO:n toimintaan. Vanhat perinteet eivät kuitenkaan ole unohtumassa, sillä hallituksen jäseninä on niin vuoden 2019 hallituksessa toimineita kuin muutenkin vanhempia opiskelijoita.

Alkuvuonna olemme jatkaneet tuttujen tapahtumien parissa, mutta myös kokeilleet uusia konsepteja. Hallituksen kausi lähti loistavasti käyntiin VOO:n kanssa järjestettyjen Back to Kuppala: Paluu rikospaikalle -bileiden merkeissä. Järjestimme myös ensimmäistä kertaa KTTO:n oman kyykkäturnauksen, jonka voittajat pääsivät edustamaan KTTO:ta Akateemisen kyykän MM-kisoihin Tampereen Hervantaan. Helmikuussa vierailimme tuttuun tapaan Valtsikan speksissä ja järjestimme kaverisitsit, joilla näytimme kavereille ja sukulaisille, miten KTTO sitsaa! Huhtikuussa on tulossa jälleen kerran kansissitsit, jotka kokoavat yhteen kansislaisia ympäri Suomen. Toisin sanoen hauskaa on ollut ja hauskanpitoa jatketaan läpi kevään. Hallituksella on tänä vuonna ihan loistavia uusia ideoita ja ylläreitä, joita toteutetaan innolla, joten stay tuned.

KTTO on tunnettu akateemista aherrusta tasapainottavasta yrityssuhdetoiminnastaan, ja se on jatkunut myös alkuvuonna. Yritysvierailukausi avattiin helmikuussa exculla Tilastokeskukseen, ja lisää on luvassa. ”Yrppämme” tiedottavat myös aktiivisesti kansislaisille sopivista kesätyöpaikoista.

Avoimuus järjestön toiminnassa on tärkeää minulle ja koko hallitukselle. KTTO:n toimintaa voi seurata viime vuoden tapaan järjestömme Drive-kansiosta, jonne laitetaan kokousten pöytäkirjat, toimintasuunnitelmat, kalenterit ja valokuvia. Esityslistat lähetetään aina jäsenistölle etukäteen, ja kaikki KTTO:n jäsenet ovat tervetulleita hallituksen kokouksiin! Vaikka et olisi hallituksessa, uudet ideat ja kehitysehdotukset otetaan mielellään vastaan. Tervetuloa vaikuttamaan KTTO:n toimintaan!

Minulle itselleni ainejärjestötoiminta on jo tähän mennessä ollut huikea kokemus! Järjestömme kokoaa yhteen samaa alaa opiskelevia, hoitaa edunvalvontaa, järjestää opiskelujen ulkopuolista puuhaa ja vaikka mitä muuta. Puheenjohtajana olen päässyt kaveeraamaan uusien ihmisten kanssa, ja odotan että tutustun vielä moniin muihinkin esimerkiksi tapahtumissa. 

Muutin itse viime syksynä Suomeen monien ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen, joten tänä vuonna pääsen kokemaan monia suomalaisia juhlia ensimmäistä kertaa. Olen kuullut paljon muun muassa suomalaisten opiskelijoiden vapunvietosta, ja odotan sen kokemista innolla.

Haluan olla helposti lähestyttävä puheenjohtaja. Minulle saa aina laittaa viestiä niin huolista kuin uusista tapahtumaideoistakin! Let’s take on the new year together! 

Jatka keskustelua: